90 дневна промяна

Време е да започнем да привеждаме плана в действие. Една от най-важните позиции е възвръщането на добрата физическа форма. След като миналата година направих пътеки до болници и ДКЦ-та и стигнах до извода, че когато спортувах, се чуствах стократно по-добре, по-богата, по-красива, по-усмихната и по-свободна, реших да прекратя наливането на пари в аптеки и лекарства и да заложа отново на спорта. Но след като сутринта едва не спуках кантара (той е стъклен) и погледнах изписаната невиждана досега цифра, ще се наложи спорта да е придружен от строг хранителен режим. След кратък преглед на диетичната ми история реших да експериментирам нагледно дали работи прословутата 90-дневна диета.

И така днес е ден Първи Протеинен. Мерките са в Shapie (ужасни са!). Само процента на водата ще добавя, че е 47.9. Започвам с чаша хладка вода на гладно. До обяд на портокали (само един вид плод на два часа) и едно кафе за разкош ;). Следва дълга разходка по задачки, която достигна заветните 5 километра и изгори близо 300 ккал според Runkeeper. Към 14ч. си спретнах нужния обяд от цяла маруля, един домат и откритата в хладилника опаковка пушен паламуд. Отделих една трета за вечеря към 19 ч. Останалото изчезна докато си говорих с мама и Радост. Двата литра вода със сигурност са изпити и така приключва първия ден от Промяната. В 20 ч съм сита и доволна и съм готова за ден Втори. За да не ви отегча, ще пиша по темата пак след първия воден ден.

Спортните занимания няма да се ограничат само с разходки. Имам абонаментна карта за близкия фитнес, имам програма за начало и приятелки-спортистки, които са готови да помагат, ако се наложи 😉 . Стартирам я в сряда, щото утре съм на имен ден и боб.

Пожелайте ми успех и инат да я завърша! 

Вашият коментар