Първият видеоклип

В двадесет и четвърта седмица от бременността (края на пети и началото на шести месец) ни изпратиха на така нашумялата фетална морфология или още позната като 3D/4D преглед. Препоръчаха ни и най-известния и добър лекар в Пловдив д-р Троянчев, който защити славата си на прекрасно работещ специалист с тази техника. Явно натрупал достатъчно опит след като притежава един от първите апарати в града, а както всички знаем не е достатъчно да имаш добра техника, а и да я владееш добре. На всичкото отгоре се оказа, че и неговата такса е една от най-ниските – за целия преглед и диска със записа цената е 60 лв. Не мога да кажа по други места как е, но слуховете са, че цената е 80 лв. Специфичното на прегледа е, че благодарение на по-голямата резолюция лекарят оглежда подробно тялото и органите на бебето и още в корема на мама е видно дали има или няма евентуални увреждания, несъразмерности или възможна поява на такива. Нашата хубавица, както и д-р Троянчев потвърди на 100%, е перфектна за етапа от развитието си и има всички признаци на пропорционално развито и здраво бебе. И двамата с Виден изпивахме екрана с очи за да не пропуснем нещо. Той дори забеляза, че тя явно има формата на носа на баща си 🙂 . А за мен това дете ще си е чиста проба спортист, защото загубихме около две-три минути да я чакаме да си махне ръцете и краката от лицето и да огледа доктора лицето и устата. А то бяха чупки и стойки, не мога да ги опиша. Затова ги показвам в целия клип с благодарност към Виден и брат му Мишо за идеята да включат и Масив Атак към нашето приключение:

 КЛИП

П.П. Файлът не е в подходящ формат и големина за директно прикачване, затова го линквам 🙂 .

Advertisements

3 responses to “Първият видеоклип

  1. Браво, Дари! Попаднала си на най-добрия специалист, който за мое щастие вече 8 години е и мой гинеколог – успешно изродил и двете ми дечица 🙂 Пожелавам ти безпроблемна и щастлива бременност до края и леко раждане!

  2. Дари задължително ли трябва да си запиша час,защото не мога да се свържа с него по телефоните които имам.

  3. Да, записването е задължително., защото навалицата е по-овладяна така :). Ако още не си успяла мога да ти дам телефона, който аз имам.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s